SPIF Triathlon

Klubben för dig med egna ambitioner

Tänkte som ny medlem passa på att säga hej!

Jag cyklar normalt med Fredrikshof och är ledare, har tränat en del Crossfit på Nordic och är spinninginstruktör på Balance men är nu sugen på att genomföra en järnman! Först skulle jag göra NY men så blev den inställd, sen funderade jag på Barcelona och Nice, sen kändes det enklare med Kalmar men då var det fullt, så nu är jag anmäld till Copenhagen Challenge, komplicerad väg :) Den är samma helg som Kalmar så om dom råkar släppa några plåtar och jag får en är det inte så stor skillnad på träningsupplägg.

Jag är imponer av SPIF, verkar vänligt och gemytligt, välstrukturerat och mycket kompetenta och erfarna personer med, därför kändes det som ett bra val!

Min erfarenhet hittills består av Knivsta duathlon, Kilsbergen Triathlon, några Vätternrundor och träningar med Sickla Triathlon.

Hoppas kunna förstå hur jag anmäler mig till Löpanalys och Simträning, allt jag försöker anmäla mig till verkar vara fullt, men jag kanske lär mig hur man ska göra :)

Ser fram emot SPIF Duathlon om inte förr!

Vänliga hälsningar // Kalle

Visningar: 343

Kommentera

Du måste vara medlem i SPIF Triathlon för att lägga till kommentarer!

Gå med i SPIF Triathlon

Huvudsponsor

Samarbetspartners

© 2019   Created by Info Spif.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor