SPIF Triathlon

Klubben för dig med egna ambitioner

Träning

TRÄNINGSTIDER OCH UPPLÄGG VT-17

Inför hösten -16 arbetade styrelsen hårt för att lyfta kvaliten och nivån på våra träningspass. Med detta har vi tagit in Grega Zore som Head Coach och inlett ett samarbete med SPIF-Sim. 

Tanken med ovanstående schema är att få en röd tråd genom höst- och vårsäsongen. Vi börjar med att bygga bas under hösten, trappar upp något över vintern för att sedan göra oss tävlingsredo i vår.
Till samtliga träningar finns ett pass som distribueras via TrainingPeaks, som syns i bilden ovan är flertalet pass coachingledda, de övriga passen är tänkt som komplement till de coachingledda passen och sker i egen regi. Detta för att få ett komplett träningsschema och du som medlem kan helt enkelt bara följa schemat och passen via TrainingPeaks.

Skaffa gratiskonto på TrainingPeaks och få tillgång till passen här: TrainingPeaks

 
 
 

Utöver ovanstående träning som alla Spif medlemmar har tillgång till kommer vi genom Spif-sim kunna erbjuda flera simkurser. Dessa finns som steg 1 (nybörjare), Steg 2 & Steg 3. Kurserna innefattar 1 pass/vecka i 8 veckor. Första start för Steg 1, 2 & 3 är vecka 3. 

Steg 1 Nybörjarkurs 1500kr (Även personer som ej är medlemmar i klubben välkomnas) 
Steg 2 500kr (för Spif medlemmar)
Steg 3 500kr (för Spif medlemmar)

För bokning av kurser krävs att du registrerar dig hos SPIF-SIM:

Registrering SPIF-SIM

Efter registrering hos SPIF-SIM bokas kurser via denna länk:

Bokning av kurser

Nivåbeskrivning för kurserna återfinnes här:

Nivåbeskrivning

Vid problem att boka kurs eller frågor om bokningen kontakta SPIF-Sim:
 
För den avancerade och satsande triathleten finns det även ett samarbete med mastersgruppen i Spif-sim som leds av Spif-sim´s coacher för kraftigt reducerat pris. För dessa grupper kommer det ställas krav på dig som simmare för att hålla kvaliteten på träningen. Vid intresse för kontakta info@spiftriathlon.com.

 

Huvudsponsor

Samarbetspartners

© 2017   Created by Roger Bostrom.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor